CONTACT GEGEVENS

Willem van Oranjestraat 29
4931 NJ Geertruidenberg

+31 (0) 636211015

BEDRIJFS INFORMATIE

KVK: 80308252
BTW: NL003422703B36

ONTVANG JIJ DE NIEUWSBRIEF?

    Door mijn passie voor motorvoertuigen houd ik me al jaren bezig met de laatste trends op gebied van customizing, audio en detailing van auto’s en motoren. Door de ontwikkelingen en trends in deze markten in de gaten te houden weet ik welke producten en merken staan voor kwaliteit. Met gepaste trots kan ik vandaag zeggen dat wij een aantal partnerschappen hebben met deze toonaangevende merken waaronder Hertz, Cicada Audio, UltraCool, LSFabworks, Dynojet, Rebuffini EMMA Benelux en Angelwax.

    Als ondernemer met een voorliefde audio en motorfietsen van het legendarische merk Harley-Davidson®, volg ik al jaren de laatste trends in deze scene. Het kwam daarom ook voor niemand als verrassing dat ik als 128 Biker-Dad een eigen shop zou beginnen. Ben je net als velen op zoek naar V-Twin producten van bekende merken die vaak lastig te krijgen zijn in Europa? Houd je niet van weken/ maandenlang wachten op dat ene product? Dan willen wij je graag een oplossing bieden:


    Aangenaam wij zijn CustomMotors®, jouw one-stop-shop voor Harley Audio, Customizing& Detailing. Wij streven naar korte levertijden, een compleet assortiment, concurrerende prijzen en pragmatische aftersales zodat wij een complete shopping-experience kunnen geven. Onze online shop zal aankomende periode groeien met nieuwe producten en mocht het product er niet bij staan neem dan contact op of volg onderstaande instructie.


    In onze frisse CustomMotors® werkplaats werken wij betrokken met een persoonlijke aanpak aan uw motor. Wij begrijpen als geen ander wat uw bike voor u betekent en werken met oog voor detail. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en gereedschappen. so “We get the Job Done Right the First Time”.
    Kun je een product van een bepaald merk niet vinden op onze site, vul dan dit formulier in. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe producten en aanbiedingen meld je dan ook aan op onze instagram en Facebookpagina’s