CONTACT GEGEVENS

Willem van Oranjestraat 29
4931 NJ Geertruidenberg

+31 (0) 636211015

BEDRIJFS INFORMATIE

KVK: 80308252
BTW: NL003422703B36

ONTVANG JIJ DE NIEUWSBRIEF?

  Over CustomMotors

  Door mijn liefde voor motorvoertuigen houd ik me al jaren bezig met de laatste trends op gebied van customizing en detailing van auto’s en motoren. Door de ontwikkelingen in deze markten in de gaten te houden weet ik welke producten en merken staan voor kwaliteit. Met trots kan ik zeggen dat wij Official Dealer zijn van een aantal van die mooie merken waaronder Rockford Fosgate, SoundDigital, Hertz, Ground Zero, Diamond Audio, Angelwax en Premier Helmets.

  Als ondernemer met een voorliefde voor motorfietsen van het legendarische merk Harley-Davidson®, volg ik al jaren de laatste trends in deze scene. Het kwam daarom ook voor niemand als verrassing dat ik als 114 Biker-Dad een eigen shop zou beginnen. Ben je net als velen op zoek naar V-Twin producten van bekende merken die vaak lastig te krijgen zijn in Europa? Houd je niet van weken/ maandenlang wachten op dat ene product? Dan willen wij je graag een oplossing bieden:

  Aangenaam wij zijn CustomMotors, jouw one-stop-shop voor Aftermarket Performance Audio Parts & Gear. Wij streven naar korte levertijden, een compleet assortiment, concurrerende prijzen en pragmatische aftersales zodat wij een complete shopping-experience kunnen geven. Momenteel zijn wij druk op zoek naar de juiste locatie om onze fysieke shop te vestigen daarbij zijn tips en ideeën van onze members zeer welkom. Onze online shop zal aankomende periode enorm groeien met nieuwe producten en mocht het product er niet bij staan neem dan contact op of volg onderstaande instructie.

  Kun je een product van een bepaald merk niet vinden op onze site, vul dan dit formulier in. Wil je op de hoogte blijven van onze Ride-Outs, nieuwe producten en aanbiedingen meld je dan ook aan voor onze nieuwsbrief. Houd ook onze Instagram kortingsacties in de gaten.

  Veel plezier in onze online shop en hopelijk tot heel snel op onze fysieke locatie in Geertruidenberg